Награди

Наградите са различни услуги или предметни награди, които всеки потребител може да спечели, срещу определен брой точки.

Точки се получават за всяка добавена новина или урок. За всяка новина потребителят получава от 1 до 5 точки, за всеки преведен урок от 1 до 5 точки, а за всеки авторски урок от 1 до 10 точки.

Точките за новини зависят от самата новина и начина по който е написана - дължина на новината, изчерпателност и актуалност. Точките за уроци зависят от начина по който е написан урока - структура, изчерпателност, снимков материал, както и от крайният резултат.

Абсолютно се забранява взимането на новини или уроци от други български сайтове, с цел трупане на повече точки, освен ако новините/уроците не са ваши/преведени от вас или с изричното съгласие на автора/преводача на новината/урока. Новини и уроци могат да се взимат от сайтове, в който това не е в противоречие с общите условия на сайта.

За да получите дадена награда е необходимо да имате нужният брой точки за нея и да използвате формата за контакти, където да поискате своята награда. При получаване на награда, от общия ви брой точки, се премахват точките необходими за наградата, която сте избрали.

Всички награди са предоставени от SuperHosting.BG, а тениските от Colors of America.

Предметните награди се доставят по цени на Speedy, за сметка на получателя! За територията на гр. София могат да се получат и на ръка.

Ето и самите награди, от които може да избирате:

Тениска

Тениска на Photoshop-BG. Тениските са 100% памук и черни на цвят. Номерата са от XS до XXL (има женски и мъжки модели). Ето го и гърба на тениската (женските модели са без щампа на гърба).

Домейн

Домейн за 1 година (.com, .net, .org, .biz, .info).

Xостинг и домейн

Xостинг за 1 година "СуперСтарт" и домейн за 1 година (.com, .net, .org, .biz, .info).

Xостинг и домейн

Xостинг за 1 година "СуперПро" и домейн за 1 година (.com, .net, .org, .biz, .info).

Xостинг и домейн

Xостинг за 1 година "СуперХостинг" и домейн за 1 година (.com, .net, .org, .biz, .info).

AltecLansing FX5051E 5.1

Система за домашно кино AltecLansing FX5051E 5.1. Характеристики: 89W (RMS), предни говорители 2x12 W, задни говорители 2x12 W, централен говорител 13W, subwoofer 28W.

HITACHI 1TB

Твърд диск HITACHI 1TB. Характеристики: капацитет 1000GB, интерфейс SATA II, скорост на въртене 7200rpm и 32MB кеш.

Спечелени награди

Sony Ericsson K530i

Мобилен телефон Sony Ericsson K530i. Характеристики: TFT 176x220px 262k, слот за Memory Stick Micro, 2 MP камера, MP3 плеър, радиоприемник, HSCSD.

HP Photosmart D5360

Мастилено струен принтер HP Photosmart D5360. Характеристики: резолюция 4800 x 1200 dpi, поддържа формат A4, страници в минута 24 цветно и 32 черно-бяло.

HP Photosmart R727

Цифров фотоапарат HP Photosmart R727. Характеристики: 6.4 мегапиксела, 3х оптично увеличение, 2.5" LCD дисплей, SD слот за карта памет + 32MB вградена.

Други

До момента са раздадени над 100 тениски, над 20 хостинга и над 30 домейна.