Прехвърляне към съдържание


tanisto

Регистриран: 30 Aug 2007
Офлайн Активен: 22 Feb 2010, 13:51
-----

Теми

Търси се копист във фото студио!

08 September 2009, 23:48

Здравейте. Едно от най-добрите фото студиа в София търси да назначи на работа копист. Търсим човек с отлична компютърна грамотност, който да владее продуктите на Adobe. По - конкретно Photoshop и Elements. Да има познания по фотография и дизаин. Да умее да снима във фотостудио, външни снимки, заснемане на сватби, тържества и др. мероприятия. Работата се състои в подготовка и копиране на снимки в най-различни формати с Frontier 570, сканиране, реставриране, обработка на стари снимки. Кандидатите с опит в областта ще бъдат с предимство. Предлагаме трудов договор, много добро заплащане, както и допълнително възнаграждение спрямо постигнатите резултати. Не напоследно място търсим човек, който може лесно да се адаптира към динамична среда на работа, общителен и комуникативен, готов да поема инциативи и отговорности!
За контакт:
Венчо Миланов гсм - 0888203201

ЦВЕТООТДЕЛЯНЕ

30 March 2009, 09:07

Здравейте на всички. От няколко седмици съм на нова работа и проблема с който се сблъсквам е векторизирането и цветоотеделянето. Работя във фирма за щампи и моделите които ми изпращат, за да работя са доста шантави, но какво да правиш не всичко може да бъде по вкуса на човек. Това което най-много ме притеснява е цветотоделянето !! Работя с Фотошопа, с Илюстратора, сега се наложи и с Корел.

Публикувано изображение
Публикувано изображение

Това е един от примерните модели, които изпращат във фирмата!
Искрено ще съм благодарна на всички, които могат да помогнат със съвети.

Пс...
само искам да кажа, че доста форуми из4етох и желая малко по конкретни неща, а не от типа "ами направи го с корел" и то4ка!