Прехвърляне към съдържание


bili333

Регистриран: 01 Mar 2008
Офлайн Активен: 10 Nov 2011, 13:58
-----

Мнения

В тема:Логоз уан мор тайм :)

04 May 2010, 10:22

хм....второто изобщо няма да го коментирам. Толкова е абстрактно,че изобщо не се разбира за какво иде реч.
Искаш нещо авангардно като ефект, доколкото виждам, но единствено избора на цветове е добре на този етап. На мен ми се струва че забравяш най-важното - никъде няма елемент,който да насочва към култура и културни събития?!!!
Аз бих вкарала штрихи или ноти например, а за текста четлив и семпъл шрифт. Друг вариянт е подходящт калиграфски шрифт, такива идеи ми се въртят в момента...
Успех!!!

В тема:Човече

21 April 2010, 10:27

Последната ти творба ми харесва с това, че започваш да откриваш пътя си. В нея има сентенция и личи разбиране за това, което си изобразил. Определено ми допада.
Направи ми впечатление,че "търсиш себе си" сред този хаос от противоречиви стилове, което е адски трудно и адски лесно да те обърка и обезличи.
Съвета ми е доколкото можеш на моменти спирай и мисли повече, анализирай доста и така преди да започнеш да работиш по дадена работа ще имаш една исчистена идея, а няма да залагаш само на случайността и експеримента. Трябва последните да работят за теб, а не ти за тях (ако ме разбираш какво искам да кажа)...без да те обиждам. Казвам го от позицията на човек минал през това.

Искрено ти желая успехи занапред!!!

Между другото къде учиш ако не е тайна? Интересна система на обучение...хммм ;)

В тема:Плик -Букет

24 March 2010, 12:03

Гербери,слънчогледи,всичко става...;)
Не мисля че в това е проблема на това проектче.И за мен цвета е единственото,което наистина ми допада тук.
Истината пак според мен е да не "забиваш" в този вариянт.Направи поне няколко,експериментирай с цветове и мотиви.Почти винаги първия вариянт става най-кофти,като се заиграеш повече ще ти изкочи някоя страхотна идейка;)
Последно само да добавя,че забелязвам една грешка: с това избледняване по краищата на цветето при печат така ще се "омаже" че ще стане доста кофти. Не съм експерт,но си го помислих.Да кажат повече знаещите.
Успех!!!

В тема:Уголемяване на фотография?

23 March 2010, 10:56

Няма да се получат изменения в качеството само ако имаш предварително по-голяма снимка и се налага да я намалиш до посочения от теб размер, казано простичко.
Снимката е растерно изображение и се състои от пиксели,така че при всяко "разтегляне" се влошава и качеството.
Нямам представа какъв ти е файла,с който разполагаш но дай resize и прецени сам дали резултата става за печат.

В тема:Помощ за знаме

23 March 2010, 10:34

Нито един от трите вариянта не е особено сполучлив.
Най-правилно е да използваш оригиналния надпис на Металика според мен. Не се лутай излишно в търсенето на подходящт шрифт и пр.
Внимавай за елемента под текста, важното е да не пречи текста да се чете лесно ;)
Успех!