Прехвърляне към съдържание


Fight_girl

Регистриран: 10 May 2008
Офлайн Активен: 17 Dec 2008, 23:31
-----

Мнения

В тема:Някои разбира ли от хакерство

29 August 2008, 22:08

"Не се защитавай.. атакувай!" атакаа научи и ти някой друг трик и вари ти му влизай в компа ...да види той после де ше влиза.. :D ама и с бой става :D


Като се позамислих прав си а и така ще науча истината най накрая :huh:

В тема:Някои разбира ли от хакерство

29 August 2008, 20:58

Бе казвам ти бий му два шамара, ти не чуваш....
Хакери да искаш из нета...моят съвет е по малко чат ;)

Иде ми да ида у тях и да го напердаша яко че да знае не само как целувам ами и как бия (опа май се сетихте кой е )

А иначе компо ми ще му сложа една firewall пък тогава ще го видя колко знае

И още нещо да питам казвал ми е че си е защител неговия комп от влизане в него като е сложил някакъв вирус които се лепва на гостенина и мъ прави бели и поразии на неговия комп (компа на неканения гост) Възможно ли е или ме бъзика яко а аз се врузвам като първия идиот.

В тема:Някои разбира ли от хакерство

29 August 2008, 19:04

Та значи въпросния човен не е имал достъп до компа ми но твърди че може да ми влвзе в компа със някаква програма без аз да разбера искам да ви питам това възможно ли е наистина. Антивирусната м и е перфектна не е някоя измислена дори като засее нещо не ме пита кво да прави а директно до трие или карантинира или чисти каквото си реши сама (все пак е 1 гига баит че и повече и дори самата тя може да се отвори само с парола. защитна стена ползвам уж тая от windowsa ама ме съмнява че изобщо прави нещо.

В тема:Някои разбира ли от хакерство

29 August 2008, 12:44

Не е вирус много добре знам кои е ама незнам как да го искарам от компа ми

В тема:Най-Лудият Ви СЪН!

27 August 2008, 18:20

Моите луди сънища са доста но ето един от тях така да се кайе наи скорошния

С бившото ми гадже (все него го сънувам ама нали още испивам чувства към него нормално е и да го сънувам) сме на гости у баба ми (хич не си го представям реално) и тои пак почва да ми се цупи за нещо аз му казвам да не прави сеири пред роднимните тои още повече започва да ми прави фасони все едно на пук по едно време се оказваме на терасата наи сетне спира да се цупи и почва да си ме гушка аз обаче толкова се радвам че вече не се цупи че му казвам "слънце аиде в спалнята да...." (е сещате се) тои ми вика че не е редно у роднините аз му казвам ок аиде у нас и там . Отиваме у нас и аха да ..... и хоп маика се прибира аиде да останеме за вечеря на мене вече не ми е до леглото да ама не сега тои иска в леглото и аиде у тях там поне беше свободно техните ги нямаше аиде на леглото падат дрехи задръжки.......... и от там нататъка не е за разправяне (сещате се що)

Е па тва ми е наи лудия сън