Прехвърляне към съдържание


KY3Mu4

Регистриран: 14 Feb 2007
Офлайн Активен: 29 Oct 2012, 18:46
*****

Мнения

В тема:Tauren

15 January 2009, 15:57

Лявото копито цепи мрака (косми, копитца, трева онова много реалистични), а дясното е криво (според мен де, не се барам разбирач). А scape-a мноо лагва и те съветвам да не си губиш времето... аз зарад тоя WoW зарязах и рисуване и све. От тая игра нищо не печелиш ;)

В тема:Творенията ми

12 January 2009, 16:01

Тея механоджиджавки сцепват мрака... Винаги ми е било странно как художниците без да учат разни инженерни работи могат да правят супер яки машинарийки. Много силно въображение http://www.photoshop...tyle_emoticons/default/4.gif

В тема:Audi 3 in 1

13 July 2008, 10:37

Мбраво. Доколкото разбирам от коментара не щеш критики. Тека че продължавай в същия дух и то с времето ще ставаш все по-перфектен :)

В тема:Нощни птици

30 April 2008, 01:01

Яко самолетче, но помисли за малко повече детайли по него :)
www.airliners.net
Тука истребители колкото искаш. Вярно е, че не са от бъдещето, но все някой детайл може да ти хареса. Успех :)

В тема:Кой обича математика :)

16 April 2008, 16:12

Мммм. Яка тема. Ето моите две любими главоблъсканици (не са логически, а доста вързани с математиката), на които нямам решение :blink: :

Номер едно:


Имаме нивичка с форма на кръг. Вземаме една дойна кравичка и я "побиваме" на точка от окръжността. Въпроса е колко трябва де е дълго въженцето, че кравичката да може да опасе точно половината нивичка...

Номер две:

Предпочитам да дам картинка:
Публикувано изображение
Такам...Това си представете че е част от канал с ширини a и b. Синята чертичка е корабче. Каква е максималната дължина c на корабче, което може да премине през този канал ? (и понеже не е толкова реалистична задачата може, дори, трябва краищата му да се опират в стените)

Успех :)

P.S. веднъж седнах и реших уж втората задачка, но нали се сещате, че отговора (израз със а-та и b-та) не го помня :)