Прехвърляне към съдържание


KY3Mu4

Регистриран: 14 Feb 2007
Офлайн Активен: 29 Oct 2012, 18:46
*****

Теми

Драсканици

25 September 2007, 17:27

Хм. Тая тема я отварям, за да си поствам разните драсканици.
За сега тези слагам, пък по-натам може да се появят нови :) (за съжаление нямах днеска молив у мене, та са химикалка драсканици) :)
Едно су по памет:
Публикувано изображение
Не обръщайте внимание на формулите, вредни са!!! :D :
Публикувано изображение

Hyperion Clan

09 September 2007, 17:29

Реших да си намеря тема за първи (учебен) сайт различна от нашумелите портфолиа :) Не блести нито с дизайн, нито със добро кодиране, но все пак искам да изразите мнение. Има ли нещо, което се набива на очи, че да го поизправя :)
http://hyperion.freehostia.com/

Видео уроци

04 September 2007, 01:37

Както си миех чиниите и си мислех, че кьораво и сакато прави сайтове, където срещу SMS-и получаваш някво ниво на достъп или привилегии, се сетих, че тука в тоя сайт нема такива простотии :) Ма как може да се направи да има??? Ми видео уроци :) Ма що па трее да се плаща за тях B)

Е тека ми дойде идеята за видео уроци. Ще е много яко, ако се направи секция която е като youtube и там супер опитните у шопа ще правят видео уроци. Има бол програмки за записване на това което се случва на екрана във avi..остава и микрофон да имат и готово. Другото коет' ми дойде на акъла е, че може да не са напълно авторски уроци...вместо да се превежда даден урок от нета, "преводача" го прави на шопа и докат цъка пояснява и така урока става във видео формат :) (може би ще става и по-лесно и бързо)

Това е просто идея, която реших да споделя. Попрегледах другите теми и не намерих подобно предложение...дано не се дублира :)

Bulfleet

16 July 2007, 13:34

Въпроса е ПРОЗСТД (както е казал един съфорумец): Има ли некой връл Bulfleet-аджия тука или нема??? :) Аз си убивам доста солидно време с тази игрица, щото е удобна за цъкане докат ровиш из форуми или цъкаш фотошоп, па и е супер фън (всъщност преди година от там разбрах и за тоя сайт, от списъка с приятели)

П.С. Сега играя Вселена 3 и толкоз ще ви кажа, че токувиж някой недоброжелател ми изрециклирал безценната флотка Публикувано изображение !!!

Череп

26 June 2007, 15:21

Публикувано изображение

Туй то.... Гледах от корицата на комиксa (хареса ми черепчето и го "нарисувах" на шопеца). С една дума не е моя идеята, а само изпълнението :)