Прехвърляне към съдържание


coaster

Регистриран: 03 Jul 2009
Офлайн Активен: 30 Jan 2014, 21:22
*****

Мнения

В тема:Как да вкарам много снимки в Photoshop като layers ?

10 April 2010, 02:49

Често съм се чудила как става, но чак сега ми потрябва. Благодаря!

В тема:Един от първите ми дизайни, какво мислите ?

26 March 2010, 22:24

Здравей, хищник! :)
Предполагам, че това си е твоя идея, но първо то ми се наби в очите - "Афтор" на новината.. Може би е за оригиналност, ако е така - извинявай!
Понеже си дал направо линк към сайта, а аз от дизайни не разбирам (само ми се струва, че големината на шрифта идва малко в повече), ще ти кажа кое ме издразни. Или не издразни, а както и да е думичката там :) Защо форумът не се отваря в нов (под)прозорец? Така препраща направо към него и сайта с вицовете се затваря. Надявам се разбра какво казвам, щото съм малко скарана с точните обяснения. Другото, което ми направи впечатление, са многото цветове, както каза и np09. Защо не опиташ да преправиш малко тоя вариант, но с по-малко тонове? Например само синьо, или само зелено? Сега ми прилича сякаш си взел 3 части от различни сайтове и си ги сглобил в твой дизайн.
ПП: Извинявам се, че половината ми коментар не се отнася за дизайна, а за функциите на сайта. :unsure:
Успех!

В тема:me spam session

25 March 2010, 21:30

Ха-ха, физиономията на птицата от картината със свинчоците е незабравима! :D
Много ме радват сичките, безкрайно много се накефих (за кой ли път ти се радвам на темата). :) (дамаджанката в ръцете на единия прасонавт..)

В тема:Разни снимчОци

18 March 2010, 21:14

serenity, моят опит във фотографията е сигурно 2 пъти по-малък от твоя.. ако не и повече. Съвсееем в началото съм. :D Важното е да опитваме и да опитваме и може би един ден да се получи нещо хубаво. Радвам се, че 5 ви харесва. Да не остана по-назад - и аз си я харесвам! :)
Добре, ето още двенки. Първата снимка е на крепостта Баба Вида във Видин, а другото е един пич, който се оказа, че много обича да се снима (жалко, че не му се усмихна късметът с мойта апаратура :D )

7.
Публикувано изображение

8.
Публикувано изображение

В тема:Какво последно си сложихте в устата?

17 March 2010, 22:48

едno Апче - Стрепсилс класик! <_<