Игри

Ferrari се завръща с целия си блясък в Need for Speed

Пакет от 10 великолепни нови коли с елитната марка ще зарадва геймърите

След седем години отсъствие, производителят на елитни състезателни автомобили Ferrari се завръща в поредицата Need for Speed. От следващата седмица играчите на Need for Speed SHIFT ще могат да си изтеглят пакета, включващ 10 автомобила на Ferrari, сред които 430 Scuderia и рядката FXX and F50 GT.

Пакетът Ferrari Racing е най-новото съдържание за изтегляне (DLC) за Need for Speed SHIFT и е достъпен за конзоли Xbox 360 срещу 800 Microsoft точки. В допълнение към 10-те нови коли, Ferrari Racing Series ще разшири и режима „Кариера” в SHIFT с 46 нови, специфични предизвикателства, проектирани специално за Ferrari автомобилите.

За да бъде пакетът Ferrari напълно завършен, като награда за преодоляване на различните вълнуващи състезания са добавени 125 точки. Играчите могат да шофират всички автомобили Ferrari и онлайн, за да докажат кой притежава уменията да овладее тези отлични състезателни машини от Италия.

Need for Speed SHIFT е достъпна във версия за PlayStation 3, Xbox 360, PC, PSP, мобилни телефони и iPhone, съобщиха от официалния представител за България - Пулсар ООД.

The Sims 3 най-продаваната игра за 2009г.

2009 беше тежка година за гейм индустрията като цяло и много тежка за производството на PC игри. Industrygamers потвърди, че продажбите на PC игри в магазините достигна само $538 милиона през миналата година. Това е голям спад на 23% от 2008г. насам. Но все пак това не попречи на познатите ни игри в нови версии да печелят. The Sims 3 мина по продажба и познатия на всички WoW. Ето и 10-те най-продавани игри за 2009г.:

1) The Sims 3
2) World of Warcraft: Wrath of the Lich King
3) The Sims 2 Double Deluxe
4) World of Warcraft: Battle Chest
5) Call of Duty: Modern Warfare 2
6) World of Warcraft
7) The Sims 3: World Adventures
8) Spore
9) Dragon Age: Origins
10) Empire: Total War