Преглед на урок

Поставяне на решетка

Поставяне на решетка
1. Отворете снимка с колата, която искате да обработите.2. Сега заредете (в случая решетки от BMW Z3).3. Изберете Многоъгълното ласо (Polygonal Lasso Tool) и селектираите решетките.4. Сега корегираите големината на решетките докато не получите желания размер и ги поставете върху колата.5. Отидете на Edit ~ Transform ~ Distort. След което нагласете така, че да пасне с формата на колата.6. Сега отново изберете Многоъгълното ласо (Polygonal Lasso Tool) и оградете решетките за да ги оцветите след това.7. Отидете на Image ~ Adjustments ~ Color Balance. И се постараите да нагласите цветовете възможно най-близо до тези на колата за да се слеят добре и да не се личи. Аз лично в този случай нагласих на следните настроики.Ето го и финалния завършък:Ако урокът ви допада, споделете го в Twitter и Facebook или го запазете в Delicious.
Урокът е добавен от: bubsss

Коментари

Smokey McPott

е добре де как да смаля размера на решетките?

maqpen4eva

Edit > Free Transform (Ctrl+T) - свиваш рамката от ъглите - за на се променя формата задържай Shift докато свиваш, така щв намалиш размера.
А за наклона:
5. Отидете на Edit ~ Transform ~ Distort. След което нагласете така, че да пасне с формата на колата. то си е написано, пак се образува рамка, хващаш ъгловите точки последователно 1х1 и ги завличаш всяка до точката до която трябва да достигне

lubinkin

Браво!Много готин урок!!!

Mitako

СУПЕР УРОК!Ето моя резултат :) :

http://img135.imageshack.us/img135/1022/ahfdhadfohay2.jpg

momo

Много лесен урок :)

Bg|M4A1

ето го и моя опит:

http://s133.photobucket.com/albums/q56/xuTpua/asdasd.jpg


Това е сабрано от 2-3 коли :)

preslavchooo

Много добър урок !!!

hardfloor

тва е яко ,но пък е и простичко

Добави коментар

Трябва да сте регистиран потребител за може да оставяте коментари! Направете своята безплатна регистрация още сега.