Преглед на урок

Странични вентове

Странични вентове
1. Първо отворете колата и след това създайте нов слой върху който е необходимо да планирате вентовете. Обикновенно аз го правя с Line Tool. Може да използвате зелен цвят за целта, защото се вижда добре на колата.2. Направте нов слой зад този с зелената линия. Направете селекция като тази на картинката с Polygon Lasso Tool. Сега вземете светъл нюанс на цвят, който да присъства върху купето на колата и запълнете селекцията.3. Сега направете нещата от предната стъпка, но този път селектирайте самия вент и го запълнете с черен цвят.4. Тук ще трябва да добавим малката сянка която се получава от вдлъбването за вента. Направете цялостна селекция с Lasso Tool като тази отдолу. Вземете мека четка 100px и с нейният край минете по селекцията, за да затъмни (използвайте черен цвят).5. Натиснете Ctrl+d , за да изтриете селекцията и след това изтрийте и слоя със зелените линии.Преведено от: [PoD]MaTRiX
Източник на урока: http://digimods.co.uk

Ако урокът ви допада, споделете го в Twitter и Facebook или го запазете в Delicious.
Урокът е добавен от: amika

Коментари

maqpen4eva

hasanrege - прегледай уроците в раздел основни техники, там има специялен урок за инструментите, кой къде се намира, има и други уроци, за това с кой инструмент какво се прави. После можеш да преминеш към други раздели и подбирай уроците с малка трудност като за начало!
Този урок е с трудност 5, и не е подходяш за начинаещи!

Marry.cool - мнения като твоето, са спам и не се толерират нито тук нито във форума, защото не са по същество и пречат на екипа да оказва пълноценна помощ на нуждаещите се! Считай че си предупредена!

kristian91

Като съм с line tool и мога да правя само някаква стрелка, а не черти с които да оформя вентовете !! Обясни как да си го оправя pls !!

pomber95

къде е този line tool

ViRam

Полезно :)

hejika

Много добро бих казал :)

genima

Mitako ламбото мн яко е станало бр

Добави коментар

Трябва да сте регистиран потребител за може да оставяте коментари! Направете своята безплатна регистрация още сега.